GUIDE DE PRÉPARATION : CROZIFLETTE AU JAMBON, REBLOCHON ET THYM
4 Pers.
20 min
20 min
15,2
Facile
INGRÉDIENTS
250 g de crozets nature
4 tranches de jambon cru de Savoie
1 reblochon
thym
1 oignon
20 cl de crème fraiche
huile d’olive
sel
PRÉPARATION
ÉTAPE 1
Préchauffez votre four à 180°C (th.6).
ÉTAPE 2
Dans une grande casserole au feu, versez 3 l d’eau puis, ajoutez-y du sel.
ÉTAPE 3
Laissez chauffer jusqu’à ébullition puis, plongez-y les crozets pour les faire cuire pendant 20 min.
ÉTAPE 4
Sur une planche de cuisine, découpez le jambon en fines lanières.
ÉTAPE 5
Prenez ensuite ¾ de votre reblochon et détaillez-le en dés.
ÉTAPE 6
Épluchez, lavez l’oignon puis, émincez-le.
ÉTAPE 7
Dans une poêle au feu, versez un peu d’huile d’olive et faites-y revenir l’oignon.
ÉTAPE 8
Dès que les crozets sont cuits, égouttez-les bien.
ÉTAPE 9
Ensuite, remettez-les dans la casserole puis, ajoutez-y l’oignon revenu et un peu de thym.
ÉTAPE 10
Enfin, versez la crème fraîche sur le tout.
ÉTAPE 11
Prenez des cocottes individuelles et répartissez-y ces crozets.
ÉTAPE 12
Répartissez également dessus, les lanières de jambon et les dés de fromage.
ÉTAPE 13
Enfournez pendant 20 min.
29 août 2019 à 7 h 36 min
Hi there! This blog post could not be written much better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he’s going to have a great read. Many thanks for sharing!
https://twitter.com/katekdesigns/status/990516334122414080
23 mars 2020 à 11 h 43 min
Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, « pop »! Your content is excellent but with images and videos, this website could definitely be one of the best in its field. Amazing blog!
http://www.vurtilopmer.com/
13 avril 2020 à 8 h 45 min
Very interesting topic, regards for posting.
http://www.smoretraiolit.com/
4 août 2020 à 3 h 45 min
Spot on with this write-up, I truly believe this amazing site needs much more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the info!
https://www.facebook.com/KateKowalskyWebMarketing/posts/2172336119460077
20 août 2020 à 10 h 48 min
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?
https://www.electricpercolatorcoffeepot.com/10-top-coffee-bloggers/
23 décembre 2020 à 3 h 22 min
I’m trying to see how can you prevent the content from being removed on a youtube video due to copyright. I really just want to see what material can you use so that youtube will not remove the content. Like with music, should you use music from like a CD instead of downloading it from like itunes? Can you give me any suggestions?.
https://www.instagram.com/katekdesigns/
13 mai 2022 à 16 h 13 min
I’ve always had internet explorer and I never used anything else. What can google chrome and firefox do that internet explorer cant?.
http://www.topratedlocal.com/sunnyvale-ca-usa/personal-trainers-near-me
8 décembre 2022 à 5 h 13 min
I simply needed to thank you very much once again. I’m not certain the things I could possibly have followed without those suggestions revealed by you over such a subject. Completely was a very alarming issue for me personally, nevertheless looking at your well-written manner you resolved that took me to leap for joy. I’m just grateful for your assistance and even sincerely hope you know what a great job you were carrying out instructing people via a blog. Most probably you haven’t got to know all of us.
https://sc.hkex.com.hk/TuniS/atlasrosetta.com
1 juin 2023 à 14 h 34 min
你好我很感激我找到了你的网站,当我在Aol 上looking 时,我真的是acident 找到了你别的,Anyways 我现在在这里,只想说谢谢 fantastic的帖子和一个全面的interesting博客(我也喜欢主题/设计),我没有时间在 minute 查看,但我已经saved 它并且添加你的RSS订阅,所以当我有时间的时候我会回来阅读更多,请继续保持awesome 工作.
https://tanuchellam.com